Team

Het team van De Tijd en Ruimte bestaat uit dagverantwoordelijken, docenten en ondersteuners.
Manuel Barnuevo Espinosa
Na 20 jaar docent basisschool in Spanje is Manuel in 2017 in Nederland komen wonen. Democratisch onderwijs heeft zijn hart gestolen, en na ervaring op twee verschillende democratische scholen werkt hij nu in zijn woonplaats. Een warme, enthousiaste (en strenge...) man, bij wie communiceren altijd geweldloos gebeurt.
Hilda van de Roer
Na haar Pabo-opleiding heeft Hilda veel gereisd en gewerkt als pedagogisch medewerker. Toen ze een periode invalwerk op een basisschool deed, besefte ze dat het reguliere onderwijs voor haar geen geschikte werkplek was. Op De Tijd en Ruimte is ze helemaal op haar plek: op vraag meedraaien. Met haar brede werkervaring een rijke aanvulling voor het team.
Alexander Rommes
Als ondernemer en vader van twee jongens heeft Alexander deze school opgestart. Behalve achter de schermen draait hij 1 dag per week mee in het team.
Emma van Tuijl
Spin in het web, veelzijdig en betrokken. Emma studeert af aan Fontys Hogeschool Pedagogisch Management op De Tijd en Ruimte. Behalve meedraaien in het team spendeert ze een deel van haar tijd aan onderzoek naar het management van democratisch onderwijs.
Peter Simons
Met jarenlange ervaring in democratisch onderwijs draait Peter twee dagen mee in het team. De werkplaats is zijn vertrekpunt, maar gaat mee in alles dat er op school gebeurt. Ook met muziek, bemiddelingskring en voorlezen besteedt hij zijn tijd.
​​
Er zijn verschillende ondersteuners, die wisselend maar geregeld op school meedraaien. Zij hebben elk hun passies waar kinderen in mee kunnen gaan, of juist niet...
In ons blog kun je lezen over wat er zoal op school gebeurt.

Bezoekadres:

Jan Olieslagersstraat 3

5224BD 's-Hertogenbosch

Ingang aan de Anthony Fokkerweg

Post adres:

Kamperfoeliestraat 24

5213HP 's-Hertogenbosch

Telefoonnummer (werkdagen behalve woensdag)

06 - 14 48 48 38

KVK: 70706255

 

RSIN: 858429445

BRIN: 33MB

TRIODOS BANK: NL21 TRIO 0338847820

Stichting de Tijd en Ruimte

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now